נין, נכד והבן של... כל אלו תארים המקרבים את דניאל ברקת למענית אבל הסיפור האמתי הוא סביב פיתוח שלו יחד עם השותפה אליה של שוקולד טבעוני. המראה אותו מראה, הטעם, לפי רינה , הסבתא, לא מורגש שונה ונותן תשובה לאותם שהחמיצו אות טעם השוקולד עקב הכנסת החלב לתוכו ועכשיו יכולים גם להנות מהטעם הממכר של השוקולד.
הפיתוח של השוקלד נערך בעזרת אתר המזמין את הציבור להיות מסייע כספית בפרויקט במסגרת אתר הHeadstart- שבעזרתו חושפים לציבור אפשרות להשקיע בפרויקטים יצירתיים חדשים . מנתוני האתר תוך מספר ימים הגיעו היזמים לחשיפה ולגיוס של למעלה מ-130,000 שקל. זה הרבה בזמן יחסית קצר כשלושה ימים בלבד
בהמשך קישורים לכתבה מפרגנת וכן על הפרויקט עצמו.
כתבה טריה מפרגנת עליהם ב-YNET תמצאו כאן:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4673684,00.html
הפרוייקט עצמו נמצא כאן:
http://www.headstart.co.il/project.aspx?id=15564
ודף הפייסבוק שלהם, למי שיש, כאן:
https://www.facebook.com/veganchocolatepanda