תפרית ראשי
מתכוני מענית
דף הבית
>
מתכוני מענית
מה צמחוני אוכל בערב שבת?
אחרי שסיימנו את מנת הסלטים, שיראל אורגד מכינה המרקים שיכולים להוות מנה שהיא חלק מהארוחה או ארוחה בפני עצמה. בתפריט: מרק תימני, מרק בטטה כסביה וכרשה, מרק כתום בקערת לחם ומרק עגבניות ואורז. כתבה...
להמשך קריאה
גלידת מוס-מנגו
אין כמו הקיץ להכין לבד בבית גלידה אמתית, במקור ההנחיות היו באתר של גלעם אריזות שנמכר לחברת אשבל מזון .
להמשך קריאה
פאי פאקן - ינה אברהמס
פאי פקאן הבצק:
אחד וחצי כוסות קמח. 2-3 כפות מים. 100 גרם חמאה קרה. ללוש ולשים במקרר כשעה לשטח בתבנית פאי. 200גרם פאקנים מפזרים על תחתית . מלית לערבב במיקסר: 50 גרם...
להמשך קריאה
כניסת חברי הקיבוץ
כניסה
שכחת סיסמה?
משתמש חדש?
ספר טלפונים
תקציב אישי
- תקציב אישי