תפרית ראשי
קציצות פראסה
דף הבית
>
מתכונים משפחת ביבס
>
קציצות פראסה
קציצות פראסה
רכיבים:
1.2-3 כרישה רצוי החלק הלבן
2.תפוח אדמה בינוני
3.מלח פלפל
4.ביצה אחת
5.רבע כוס פירורי לחם
6.שמן לטיגון
אופן ההכנה
מבשלים את הכרישה עם התפוח האדמה במים עד לריכוך. סוחטים את המים מהכרישה.
לאחר מכן קוצצים במעבד מזון את התפוח אדמה והכרישה כך שתקבל עיסה.
מוסיפים מלח פלפל ביצה ורבע כוס פירורי לחם מאחדים לתערובת אחת.
יוצרים קציצות בידיים רטובות. ניתן לטגן את הקציצות במחבת או לאפות בתנור. יש אפשרות להוסיף
לתערובת בשר טחון.
כניסת חברי הקיבוץ
כניסה
שכחת סיסמה?
משתמש חדש?
ספר טלפונים
תקציב אישי
- תקציב אישי