תפרית ראשי
אגסים אפויים ביין
דף הבית
>
מתכונים משפחת ביבס
>
אגסים אפויים ביין
אגסים אפויים ביין
5-6 אגסים בשלים מקולפים מהקליפה וחותכים את החלק התחתון. ניתן להוציא את התוכן הפנימי בעזרת כף משוננת.
אין צורך להוריד את הגבעול.
500 סמ"ק ( חצי ליטר) יין אדום - שאריות בקבוק
כחצי כוס סוכר
מקל קינמון
4-5 ציפורן
גלידה וניל איטלקי
הוראות הכנה:
לתוך סיר רחב מוספים את כל המרכבים. מרתיחים. מעמידים בתוך הנוזל את האגסים ומבשלים על אש קטנה כ-20 -30 דקות. לאחר מכן מצמצמים את הנוזל לכדי שיגיע לסמיכות.
מוצאים את האגסים לתוך כלי הגשה. ממשיכים בצימצום הנוזל ומוספים מעל האגסים.
הצעת הגשה:
מניחים בצלחת אגס ומוזגים מעליו מהרוטב היין וליד מוספים כף גלידה וניל איטלקי.
בתאבון
כניסת חברי הקיבוץ
כניסה
שכחת סיסמה?
משתמש חדש?
ספר טלפונים
תקציב אישי
- תקציב אישי