קיבוץ מענית (רגיל)

פאי פאקן - ינה אברהמס

דף הבית > מתכוני מענית >  פאי פאקן - ינה אברהמס
 
 
 פאי פאקן - ינה אברהמס 

הבצק: אחד וחצי  כוסות קמח.

2-3 כפות מים.

100 גרם חמאה קרה.

ללוש ולשים במקרר כשעה

לשטח בתבנית פאי.

200גרם פאקנים מפזרים על תחתית .

מלית לערבב במיקסר:

50 גרם מרגרינה

1 כוס סירופ מייפל

תמצית וניל

רבע כוס סוכר

3 ביצים

שופכים את המלית על הפקאנים אופים בחום בינוני כ-35 דקות.

בתאבון

 
 

כניסת חברי הקיבוץ