קיבוץ מענית (רגיל)

גלידת מוס-מנגו

דף הבית > מתכוני מענית >  גלידת מוס-מנגו
 
 

החומרים:
2 מיכלים שמנת מתוקה
200 גרם חלב מרוכז
1 גביע רכז מנגו

אופן ההכנה
מקציפים את השמנת לקצפת יציבה, מורידים את המהירות ומוסיפים את החלב המרוכז ולאחר מכן את רכז הפרי.
יוצקים את התערובת לגביע הגשה אישיים ומקפאים ל12 שעות.

ניתן להחליף את רכז המנגו לרכז בטעם אחר.
המתכון נלקח מתוך אתר האינטרנט של גלעם אריזות -
 
 

כניסת חברי הקיבוץ